GDPR – NOTĂ DE INFORMARE PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

Securitatea datelor & GDPR
NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

CMI DR. PANTU CRISTIANA MADALINA colecteaza si prelucreaza date cu caracter personal:nume şi prenume, sex, data şi locul naşterii, telefon/fax, email, profesie, loc de muncă, cod numeric personal, date privind starea de sănătate prin mijloace manuale/automatizate, destinate mijlocirii serviciilor de sanatate în scopul oferirii de servicii medicale.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată, CMI DR. PANTU CRISTIANA MADALINA are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este evidenţa electronică a pacienţilor clinicii, necesară pentru efectuarea programărilor şi pentru efectuarea rapidă a programărilor la consulturi ulterioare (scurtarea timpului de aşteptare la telefon) şi pentru uşoara urmărire a antecedentelor medicale ale pacienţilor.In scop de comunicare directa si marketing (adica pentru a te informa despre programari, produsele si serviciile noastre, campanii, pentru informare si promovare a CMI DR. PANTU CRISTIANA MADALINA), efectuarea de analize statistice;

Nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele. Însă aceste date sunt necesare pentru scopurile de mai sus. Refuzul dumneavoastră determină imposibilitatea efectuării programării solicitate şi, ca urmare imposibilitatea de a vă oferi serviciile pentru care vă adresati CMI DR. PANTU CRISTIANA MADALINA.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi pot fi transmise catre medici colaboratori externi, tehnicieni dentari , laboratoare de analize medicale colaboratoare, autoritati publice sau altor persoane abilitate de lege sa ceara aceste date, asigurandu-ne insa intotdeauna ca instituim garantii adecvate pentru protejarea datelor dumneavoastra ( pe baza unor clauze contractuale standard,etc).

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la CMI DR. PANTU CRISTIANA MADALINA.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil, telefonic sau pe adresa de mail cristiana@krissdent.ro

GDPR – Regulamentul General privind Protectia Datelor

Incepand cu 25 Mai 2018 Regulamentul 2016/679/UE privind protectia datelor cu caracter personal (General Data Protection Regulation – GDPR) intra in vigoare. Regulamentul are ca scop crearea unui cadru legislativ unic European care sa protejeze persoanele fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si sa reglementeze circulatia acestora.

O etapa importanta de consolidare a parteneriatului cu tine este semnarea unui Consimtamantul de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal, care, incepand cu 25 Mai 2018, mergand la CMI DR. PANTU CRISTIANA MADALINA.

Datele personale prelucrate:

nume si prenume;
adresa;
numar telefon;
adresa de e-mail;
cod numeric personal;
imaginea ;
date privind sănătatea,

Temeiul juridic al prelucrării :

Durata prelucrării:
Datele personale vor fi pastrate atat timp cat este necesar pentru scopurile mentionate mai sus sau perioada de timp prevazută de dispozițiile legale în domeniul sănătății…

Datelor cu caracter personal sunt colectate, utilizate si stocate in Romania

Drepturile Beneficiarilor

Dreptul de acces;
Dreptul la rectificare;
Dreptul la stergerea datelor ( dreptul de a fi uitat);

Acesta presupune dreptul de a solicita ștergerea datelor cu caracter personal care vă privesc, fără întârzieri nejustificate. Dreptul de a solicita ștergerea datelor va fi aplicabil în anumite circumstanțe, precum ar fi :

**când datele personale nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate,
**datele d-voastra au fost prelucrate ilegal;
Dreptul la restricționarea prelucrării;
Dreptul la opozitie;

Suntem cu drag la dispozitie pentru informatii suplimentare,
CMI DR. PANTU CRISTIANA MADALINA