★ 3 rate cu cardul BT STAR ★

Implantologie

Vrei să zâmbeşti cu încredere, să scapi de proteza mobilă şi să simţi confort în timpul marticaţiei? Alege la Krissdent Implantul Dentar Megagen sau Straumann.

Implantul Dentar este un mic cilindru din metal ( titan ) care se fixează în os şi înlocuieşte rădăcina dentară.

INDICAŢII:

 – când lipsesc unul sau mai mulţi dinţi sau când purtatul protezei mobile creează discomfort. Persoana care doreşte tratamentul cu implant trebuie să fie sănătoasă (fără boli de sistem) şi în urma examinării computerului tomograf ,oferta osoasă să fie bună.

Faţă de puntea dentară, implantul dentar are mult mai multe avantaje:

Aplicarea unui singur implant durează mai puţin decât o extracţie sau un tratament de canal.

 Nu implică intervenţii asupra dinţilor vecini sănătoşi.

 Faţă de puntea dentară, prin implantul dentar Megagen, dinții sunt separaţi, aşa cum se întâmplă în cazul dinţilor naturali.

 Retragerea osului e mai lentă faţă de cazul în care se înlocuieşte un dinte absent cu punte.

 Coroana ataşată la implant arată la fel ca dintele natural.

 Poţi mânca fără discomfort alimentele preferate.

 Vei putea zâmbi cu încredere.

 Implantul dentar nu se cariază. 

 Implantul Megagen prezintă o puternică şi stabilă conexiune între implant şi bontul pe care se ancorează coroana dentară artificială.

În clinica noastră, medicul chirurg, implantolog, recomandă implantul Anyridge de la MegaGen , enumerând beneficiile acestui implant:

Suprafața implantului are un tratament unic, XPEED ( cu ioni de calciu) specific implanturilor MegaGen. Acest tratament de suprafață induce osteointegrarea rapidă osteointegrarea implantului dentar într-un timp record de 30 de zile.

Este realizat dintr-un aliaj de titan cu puritate înaltă astfel având risc scăzut de respingere din partea organismului.

Are spire adânci, astfel crește stabilitatea inițială cât și pe cea secundară, făcând posibilă aplicarea unei coroane provizorii imediat după inserarea implantului, scurtând timpul de tratament.

Conexiunea între bont și implant este fermă și apare fenomenul de “sudură la rece”, ce nu permite pătrunderea microorganismelor la acest nivel, favorizând sănătatea țesuturilor moi și dure. Astfel scade riscul de apariție a periimplantitei.

AnyRidge este un implant ce îşi obține stabilitatea inițială pe întreaga sa lungime, fiind implantul ideal chiar și în situațiile imediat postextracțioale.

Designul conic al porțiunii superioare a implantului include o spiră inactivă ce scade tensiunea și riscul de resorbție în zona osului cortical.

Osul cortical în timp prezintă un grad diminuat de resorbție, asigurând astfel o grosime și o poziționare adecvată a țesutului moale la nivelul joncțiunii bont-implant.

Apexul inactiv asigură protejarea structurilor anatomice, lucru esențial în momentul în care implantul se situează în vecinătatea sinusului maxilar sau a canalului mandibular.

AnyRidge devine soluția optimă de tratament indiferent de calitatea osului în care este introdus implantul.


Designul este unic, creat pentru a obține stabilitate inițială în orice tip de densitate osoasă.


Dimensiunea implantului va fi personalizată pentru fiecare tip de densitate osoasă astfel încât acesta să fie în contact stans cu osul alveolar( D1, D2, D3, D4)

Există CONTRAINDICAŢII locale sau afecţiuni generale care pot împiedica temporar sau absolut aplicarea unui implant. Fiecare pacient este unic şi în urma unui consult clinic, paraclinic şi a unei discuţii sincere cu pacientul i se explică acestuia dacă aplicarea unui implant e cel mai potrivit tratament pentru el.

ATENTIE!

 

Mentenanţa implanuturilor necesită vizite periodice la 6 luni, în cabinetul Krissdent.

Investeşte în sănătatea ta!

× Programare prin WhatsApp